zaterdag 18 september 2010

Dagje schiphol

"Kijk en in dat gebouw werkt pappa", vertelt Daan trots aan Elora terwijl we langs het transavia gebouw rijden. Vlak boven ons hoofd vliegt een vliegtuig erg laag over om te kunnen landen. Wat een bijzonder gezicht is dit toch.

Wij gaan graag af en toe een dagje naar Schiphol. Vliegtuigen kijken en een lekkere ice-frappucino drinken bij de star bucks. Niet zo lekker als die in Amerika, maar toch het geeft je even het gevoel dat je op vakantie gaat.

"Hey, mamma!" roept Elora opgewonden als we uit de lift van de parkeergarage stappen, "Dit ken ik! Hier gaan we ook naar toe als we op vakantie gaan!". Ja dat heeft ze goed onthouden. Als we naar boven gaan om de vliegtuigen te kunnen bekijken spreekt ze een vader en zijn dochtertje die iets jonger is dan Elora aan. "Wij gaan bijna op vakantie", vertelt Elora trots, "Dan gaan we naar Disney World" een tikkeltje teleurgesteld zegt ze: "Maar we gaan niet meer naar de Disney cruise". De arme man begrijpt er niets van maar knikt bemoedigend. De cruise staat Elora het meeste bij al herinnert ze zich wel nog dingen uit Disney World. Van het spookhuis weet ze de "kiekeboe's" nog (die hebben we maar even kiekeboe's genoemd want ze lieten ons een beetje schrikken en zo waren ze minder eng).

Elora is ook erg enthousiast that ze dit keer in Splash mountain mag, al weet ze niet wat dat is. Gewoon omdat ze Daan en mij heeft horen praten. We hebben er allemaal zin in! nog 73 dagen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten