zondag 5 december 2010

3 december (dag 4)

We hadden ons voorgenomen om wat rustiger aan te doen vandaag en dat is ook precies wat we gedaan hebben. Om 5:00 waren we toch weer allemaal wakker, maar dit keer zijn we rond een uur of 6:00 toch nog even in slaap gevallen. Om 10:15 hadden we een ADR bij 1900 PF. Dit was vorig jaar een van onze favorieten character breakfasts. Dit jaar zaten we op precies dezelfde plek met precies dezelfde serveerster (die niet bijzonder leuk en ook niet bijzonder niet leuk was) Het valt ons op dat Elora het leuker vindt om met de “mensen” te praten dan met de “dieren”. Om dit even uit te leggen: Winnie the Pooh en Tigger vond ze wel leuk, maar was ze zo op uitgekeken. Mary Poppins en Alice vond ze geweldig en ging ze van stralen en blozen. Het viel ons ook al op met Minnie, Goofy en Donald de ochtend er voor. Elora is echt meer van prinsessen en andere dames. Hier gaan we dus voortaan rekening mee houden.

Daarna reden we naar de Mall. Elora viel in de auto al in slaap. Ze was moe en zij was niet de enige. We merken dat we toch nog wel een beetje last van de jet-lag hebben en het begint ons een beetje op te breken. Ik ben even de Disney winkel in geschoten terwijl Elora bij Daan slapend in het wagentje achterbleef. Mijn kerstversiering behoefte is weer verzadigd want er stonden 2 rekken in de aanbieding. Voor Elora is er behoorlijk wat kerstinkopen gedaan in de vorm van barbies en poppetjes. Ook heb ik voor Elora een Tiana jurk gekocht, maar die mag ze hier in het park al aan.

Na de mall hebben we een stop gemaakt bij Baskin and Robbins en hebben we Reeses pieces ijs gegeten. Daan en ik hebben gedeeld want alles is zo groot en veel hier, zelfs 1 balletje ijs is een belachelijke portie! We merken ook dat we erg snel verzadigd zijn hier, niet alleen door de grote porties (die we vaak niet eens opkrijgen) maar ook door het type eten. We zijn nu al een beetje op al het zoet uitgekeken en halen peentjes en cellery van onze snack credits. De diningplan is echt fantastisch! Wat scheelt dat veel geld zeg! Wat een opluchting.

’s Middags zijn Daan en Elora even gaan zwemmen terwijl ik de kerst cadeautjes snel in de koffer heb gepakt…. Yikes, 1 koffer is al bijna vol. Ik wil voor Elora alleen nog een rapunzel barbie kopen met Flynn en dan kan er weer genoeg onder de kerstboom.

’s Avonds hebben we lekker goedkoop bij everything Pop gegeten. Het was best goed te doen. Ik had de meatloaf met cornbread, boontjes en mashed potato, Daan had nacho’s en Elora beef and Brocoli. (Elora heeft Daan’s nacho’s op gegeten en Daan heeft Elora’s beef and brocoli opgegeten, *grijns*)

Het is een vroege avond geworden, we hadden het echt even nodig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten