maandag 6 december 2010

5 december (dag 6)

Vandaag niet een heel lang verslag :)

Het was de bedoeling dat we naar Sea World zouden gaan vandaag, maar toen we de regenwolken zagen hangen, besloten we om het maar geen pretparken dagje te maken. Een lekker ontbijtje bij de ihop was een goed begin van onze dag. Elora kreeg van de ballonnen meneer een geweldige kleine zeemeermin ballon, waar ze echt de hele dag meespeelt. We moesten nog wel wat doen en inmiddels kwam de regen met bakken uit de hemel. Het enige wat we konden bedenken dat overdekt was, was de mall. Niet heel geïnspireerd, maar wel erg leuk.

Elora en ik hebben nogmaals de Disney winkel onveilig gemaakt en Elora heeft haar buit van een nieuwe Rapunzel jurk al weer binnen. Oh oh wat wordt dat kind hier verwend.

Tot onze verbazing waren we WEER te vroeg dit jaar voor de mall, hij was nu zelfs pas om 11:00 open, terwijl hij vorig jaar om 10:00 open was. Misschien omdat het zondag was? We hebben ons 40 minuten moeten vermaken, maar gelukkig zijn wij de type mensen die ons niet snel vervelen *grijns*. Elora heeft heerlijk de kaarten zitten lezen en Daan had zijn leesboekje bij zich. Het gaat niet zo goed met Daan zijn rug, dus dat is wat minder, lang lopen gaat hem niet zo lekker af. Gelukkig zijn er in de mall veel plekjes waar hij even rustig kan zitten, terwijl de dames shoppen.

Waar we vanavond gaan eten weten we nog niet. Het is in ieder geval een heerlijk rustig dagje en het weer klaarde later in de middag weer op. Lekker hoor af en toe van die rustige dagen. Ik heb zowaar tijd gehad om lekker even te lezen. Momenteel ben ik in een nieuw boek bezig: Rot and Ruin en het is “so far, so good!”, dus ben benieuwd. Beetje ontspanning mag ook wel met die drukke dagen en wat kan saai zijn toch heerlijk voelen! Tja minder spannend om te lezen ;). Morgen wordt het weer een actieve dag.

Toch nog een beetje actie aan het eind van de dag., want we zijn nog gezellig naar de film gegaan. Ons diner hebben we genuttigd in de bioscoop. Het is een bizarre gewaarwording om met je kipnuggets (die meer de grote van kipsnitzels hadden) en patatjes op je schoot naar het grote scherm zit te kijken. Zoals altijd is de reclame weer belachelijk lang (we moesten 35 minuten wachten voor de film eindelijk begon) Met zijn drietjes hebben genoten van Megamind (echt heel leuk trouwens) en om 21:00 zijn we weer richting hotelkamer gegaan. Ik ga zo voorlezen, want dat heb ik Elora beloofd en morgen gaan we naar Epcot en ’s avonds naar de Magic Kingdom waar we ook gaan genieten van de Wishes dessert party!

3 opmerkingen:

  1. Een dag onthaasten is ook erg lekker..
    Bioscopie pakken, en een beetje lezen ... vakantie!!


    Veel plezier in Epcot en later.... DE Dessert Party!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk toch, dagje shoppen, lezen en een filmpje als dessert.
    Dan is de batterij weer opgeladen voor morgen, dat wordt een leuke, lange dag!!
    Morgen veel plezier!
    Jullie prinses doet het goed, dat is toch dubbel genieten.
    Groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben weer helemaal bij, 3 mooie dagen weer achter de rug. Jullie grote meid is echt aan het genieten daar, dat moet heerlijk voor jullie zijn. Sterkte met de rug van Daan, ik heb daar ook vaak last van, dus weet dat dat geen pretje is ....

    BeantwoordenVerwijderen